Datum

Wereld & tijd


In deze kolom vindt u een overzicht van de tijden over de gehele wereld. Door op het pijltje naast Amsterdam te klikken kunt u een keuze maken uit diverse Hoofdsteden - bijvoorbeeld New York of Tokyo -. De tijden van de betreffende wereldstad verschijnt dan onder het keuzemenu.


Partner van:

Buroplanex WorldwideDe (kantoor)landkaarten pagina van Landkaart.info

Beste bezoeker, wij hebben gemerkt dat een aantal van u op zoek is naar landkaarten voor het bedrijf. Zo zijn er transportbedrijven die op de kantoren willen beschikken over een (magneethoudende) wereldkaart of enkel een (postcode) landkaart van Nederland. Om u daarin tegemoet te kunnen komen attenderen wij u graag op de firma BuroPlanex Worldwide B.V.

Buroplanex biedt u een zeer uitgebreid assortiment van voor uw kantoorinrichting noodzakelijke landkaarten c.q. wandkaarten. Een aantal landkaarten van Buroplanex hebben wij hieronder voor u opgenomen.

Wilt u meer informatie overlandkaarten of wilt u (speciale) kaarten bestellen klikt u dan op een van de onderstaande kaartjes en u wordt direct doorverwezen naar Buroplanex. Wij hopen u voldoende van dienst te kunnen zijn met deze nieuwe informatieve bron.

Kantoorinrichting & Landkaarten


Magnetische, beschrijfbaar en droog uitwisbare PTT postcodekaart. Uitgevoerd met een aluminium omlijsting. Afm.: H130 x B100 cm. Schaal 1:285.000. Inclusief ophangmateriaal en materiaal goot.

Meer info

 

Een zeer gedetailleerde Falkplan wegen routekaart. Meertalig opschrift. Inclusief plaatsen-index. H125 x B100 cm. Schaal 1:250.000.

Meer info

Magneethoudend en beschrijfbaar met viltstiften. Aluminium omlijsting. Inclusief ophangmateriaal en materiaalgoot. Afm.: H100 x B136 cm. Schaal 1:30.000.000. Kaart Maps International.

Meer info

 

Duidelijk afgebeelde landen met kleurindicatie. Lichte schaduw geeft de plaats van gebergten aan. Voorzien van hoofdstedenaanduiding. H100 x B136 cm. Schaal 1:30.000.000

Meer info