Landkaart Zuid Afrika

- Hoofdstad: Pretoria
- Opp. vlakte: +/- 1.219.090 vierkante km.
- Munt: Zuid Afrikaans Rand
- Staatsvorm: Republiek

De vlag van Zuid Afrika

De kleuren wit, rood en blauw vertegenwoordigen de boerenrepubliek. Deze kleuren komen van oorsprong uit de Nederlandse vlag. De kleuren geel, zwart en groen vertegenwoordigen het ANC. Sinds het eind van het apartheidsregime (1994) werd deze vlag officieel ingevoerd.

Vakantie Zuid-Afrika

Beste bezoeker Zuid-Afrike wordt meer en meer een bijzonder favoriet vakantieland. Voornamelijk vanwege haar ongekende natuur en natuurparken. Wij horen graag uw vakantieverhaal, zodat andere bezoekers een idee kunnen krijgen van de rijkdommen die dit land heeft te bieden. Wilt u uw vakantieverhaal vertellen stuurt u ons dan een email.

Landkaart


- Maps Europa -


- Maps Verenigde Staten -


- Maps Azie & Midden-Oosten -


- Maps Afrika -


- Aanvullende informatie -


- Atlassen & Reisgidsen -


- Luchthavens & Hotels -


- Wereld & Tijd -


  In deze kolom vindt u een overzicht van de tijden over de gehele wereld. Door op het pijltje naast Amsterdam te klikken kunt u een keuze maken uit diverse Hoofdsteden - bijvoorbeeld New York of Tokyo -. De tijden van de betreffende wereldstad verschijnt dan onder het keuzemenu.


  - Interactieve landkaart -


  Graag attendeer ik u op een grote favoriet. Google maps laat u vanuit de lucht genieten van bijvoorbeeld uw gemeente, sterker nog, goed zoeken en u vindt uw eigen huis! U kunt gebruik maken van de interactieve landkaart.


  - Interactieve Landkaart

  - Google Maps

  - Wisselkoersen -


  Beste bezoekers Landkaart biedt u een online koersconverter. U kunt gemakkelijk de diverse koersen berekenen met behulp van de koerscalculator.

  Wisselkoers berekenen...

  - National Geographic -
  Het informatieve magazine voor de reiziger. Verdiep u in uw bestemming of vind - gewoon voor uw eigen kennis -informatie over een bepaald land.
  National Geographic Traveler

  - Partnerlinks -


  - Aardrijkskunde.2link
  - Route.startpagina
  - Landkaarten.2link
  - Travelmarker.nl
  - Overige links
  - In samenwerking met -  "Courtesy of the University of Texas Libraries, The University of Texas at Austin."

  And

  "Courtesy of the World Fact Book"