Datum


-/-

Wereld & tijd

In deze kolom vindt u een overzicht van de tijden over de gehele wereld. Door op het pijltje naast Amsterdam te klikken kunt u een keuze maken uit diverse Hoofdsteden - bijvoorbeeld New York of Tokyo -. De tijden van de betreffende wereldstad verschijnt dan onder het keuzemenu.


Partnerlinks

Uw link hier? Stuur een e-mail.


- Linkspagina


Onze landkaarten van Europa

In onderstaand overzicht vindt u diverse links naar verschillende Europese landkaarten. Iedere landkaartpagina geeft korte informatie over het land en u vindt er een afbeelding van de Nationale vlag. Deze vlag verwijst naar onze vlaggenpagina, waar u over - inmiddels een redelijk aantal - vlaggen informatie kunt vinden.

Op elke pagina vindt u de afbeelding van de Nationale vlag. U kunt met uw muis op die betreffende vlag klikken, waarna u op de vlaggenpagina van Landkaart zult uitkomen.

Een aantal van de landkaarten zijn, indien in onze opmaak te klein voor een goede weergave. Door op die landkaarten te klikken wordt de afbeelding vergroot in een nieuw venster.

Nieuw; op diverse landkaartpagina's vindt u verwijzingen naar een aantal hotels van grote steden van dat land. Daarnaast vindt u op de kaartenpagina's van populaire vakantielanden aanvullende informatie m.b.t. vakanties naar die landen. U kunt ook even kijken op onze reisverhalen pagina. Hier treft u verhalen van bezoekers over diverse vakantielanden.Nederland

 

Albanie

 

Andorra

Belgie

 

Bosnie-Herzegovina

 

Bulgarije

Cyprus

 

Denemarken

 

Duitsland

Estland

 

Finland

 

Frankrijk

Griekenland

 

Groot-Britanie

 

Hongarije

Ierland

 

IJsland

 

Italie

Kroatie

 

Liechtenstein

 

Litouwen

Luxemburg

 

Macedonie

 

Malta

Moldavie

 

Monaco

 

Noorwegen

Oekraine

 

Oostenrijk

 

Polen

Portugal

 

Roemenie

 

Sanmarino

Servie

 

Slovenie

 

Slowakije

Spanje

 

Tsjechie

 

Zweden

Zwitserland