Datum

Wereld & tijd


In deze kolom vindt u een overzicht van de tijden over de gehele wereld. Door op het pijltje naast Amsterdam te klikken kunt u een keuze maken uit diverse Hoofdsteden - bijvoorbeeld New York of Tokyo -. De tijden van de betreffende wereldstad verschijnt dan onder het keuzemenu.


Partnerlinks

Uw link hier? Stuur een e-mail.


- Linkspagina


De vlaggenpagina

Welkom op de Vlaggenpagina Landkaart.info

Hieronder treft u een overzicht van diverse gebiedsdelen. Per gebied - bijvoorbeeld Europa - kunt u informatie vinden over de Nationale vlaggen. Van alle vlaggen zijn afbeeldingen op onze site opgenomen. Iederland waarvan ook een landkaart is opgenomen heeft een korte beschrijving van het ontstaan en de betekenis van de vlag. Weet u bijvoorbeeld waar de tweekoppige adelaar van Kroatische vlag van afstamt? Deze en andere informatie vindt u op de Vlaggenpagina van Landkaart.

Seinvlaggen

Seinvlaggen zijn vlaggen die veel in de scheepvaart worden gebruikt. Iedere vlag met haar eigen kenmerken staat voor een letter uit het alfabet. Op onderstaande pagina vindt u het volledige alfabet aan seinvlaggen.

Naar: Seinvlaggen

Nederland & Provincievlaggen

Elke provincie in Nederland heeft haar eigen vlag. Op de pagina hieronder treft u een volledig overzicht van de provincievlaggen. Per vlag zal aandacht worden besteed aan het ontstaan en de betekenis van kleuren en logo's.

Naar: Vlaggen van de provincies

Boeken over vlaggen