Datum

Munten & papiergeld

Alles over papiergeld

Wereld & tijd

In deze kolom vindt u een overzicht van de tijden over de gehele wereld. Door op het pijltje naast Amsterdam te klikken kunt u een keuze maken uit diverse Hoofdsteden - bijvoorbeeld New York of Tokyo -. De tijden van de betreffende wereldstad verschijnt dan onder het keuzemenu.


Partnerlinks

Uw link hier? Stuur een e-mail.


- Linkspagina


De Wisselkoerspagina Landkaart.info

Hieronder vindt u een internationale valuta c.q. wisselkoers calculator. Het is raadzaam om door u berekende koersen nog eens extra te controleren op een tweede koerscalculator. De uitkomsten kunnen verschillen van die van andere wisselkoersen. Vandaar ook dat wij diverse wisselkoers calculatoren onder uw aandacht brengt. Bent u op zoek naar huidige goudprijzen en goudkoerzen, brengt u dan een bezoek aan Goudprijs.nl

Koerscalculator

Exchange Rates

Overige wisselkoersen

In de rechter kolom vindt u een aantal links naar divers wisselkoers sites, zowel Nederlandse als internationele koers converters vindt u in het onderstaande overzicht. De manier van berekenen spreken voor zich. U rekent op de verschillende sites gemakkelijk de actuele koers van onder andere de Amerikaanse dollar ten opzichte van de Euro uit.

Als u wilt weten wat de valuta eenheid van een bepaald land is, dan kunt een overzicht raadplegen op de onderstaande pagina. Hier vindt u op alfabetische volgorde landen en hun valuta. Vanzelfsprekend kunt u vervolgens via onze koersconverter de waarde per eenheid berekenen.

Valuta overzicht...